Over Volkszaden

Biologische zaden

Volkszaden.nl is de webshop voor iedereen die zelf tuiniert. Met ons assortiment aan biologische zaden kun je genieten van je moestuin op een 100% verantwoordelijke manier. Zelf groentes en kruiden kweken is niet alleen leuk maar ook nog eens goed voor het milieu!

Ethisch verantwoord

Wie van tuinieren houdt, houdt van de natuur. Bij Volkszaden leveren we niet alleen biologische zaden maar zijn we ook bezig met Biologisch ondernemen. Zo zorgen we voor zo min mogelijk plastic verbruik in ons bedrijf en zijn zelfs de verpakkingen van onze zaden biologisch afbreekbaar!

Persoonlijke hulp bij tuinieren

Wij houden van onze moestuintjes en vele Nederlanders met ons. Om iedereen zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we een blog met veel informatieve artikelen. Hierin vind je berichten die jou helpen om beter te tuinieren. Vol met Tips, Tricks en informatie over onze producten!

Toch nog vragen neem contact op met onze klantenservice

Blog vol met tips en tricks

Persoonlijke hulp bij tuinieren

Verpakkingen biologisch afbreekbaar

Gratis verzending boven €25,-

Biologische zaden

Vandaag besteld, morgen in huis

Volledig biologisch assortiment

Zaden van Nederlandse bodem

Nieuwe blog berichten

Tover je tuin om in de lockdown
Als je tijdens de eerste lockdown met tuinieren bent begonnen, is het tijd om je handen vuil te maken en je tuingereedschap weer op te pakken! Onze tuinen, patio’s, balkons…
Lees meer
7 Tips om je tomatenplanten te kweken
Tomaten kweken Tomaten zijn de eerste groente die veel tuiniers uit zaad kweken, meestal om interessante soorten te vinden die zelden als zaailing verkrijgbaar zijn. Om uw kans op succes…
Lees meer
Menu